Medmusiker

Att samarbeta med olika musiker är utvecklande, ger skärpa och en gåva att få göra. Ibland i ett spontant möte helt improviserat under några timmar på en scen med stora öron. Med andra över tid ömsom utforskande och utmanande ömsom hemtamt. Här är några av dem jag mer än gärna delar toner och tankar tillsammans med.

Jonas André
Andreas Aleman
Micke Haglund
Piano & Bas

Multiinstrumentalist, låtskrivare & producent. Jonas rör sig fritt mellan såväl tangenter och strängar som genres & stilar. Med en egen ton som inspirerar och utmanar.

Piano & Sång

En gudabenådad sångare och pianist. Producent och låtskrivare med 4st egna album. Med rötterna i gospeln rör han sig fritt mellan jazz, soul, funk och visa. www.andreasaleman.com

Piano & Keyboards

Överjordiskt svängig sa någon. Gränslöst musikalisk och så lyhörd, en annan. Mickes spel berör och han syns tillsammans några av våra mest välkända artister på konsertscener och TV-galor. Ofta som kapellmästare för www.tenstagospelchoir.com

Staffan Findin
Håkan Englund
David Bryntesson
Trombon & Slagverk

Hans ton hörs med såväl svenska som internationella artister. På bästa sändningstid i TV och på en mängd plattor i olika gengers. Med en sällsynt närvaro och innerlighet är det en lycka att få ha honom nära.

Trummor & Slagverk

Med stor lyhördhet och mycket känsla ger Håkan både botten och ram till musiken genom sitt fantastiska spel. Robert Wells,Petra Nielsen och Roger Pontare är bara några av de svenska artister han arbetat med.

Trumpet, bas & historier

Från de djupaste skogarna i Dalsland kommer denne lyhörde och musikaliske humorist. Anspråkslös, delikat och “påpricken”